Street Storytelling: Градът като събеседник на 27 юли 2019 г.

Успявате ли да обработите информацията, която ежедневно идва към вас? Как разбирате кое е ценно и кое маловажно? 
Каква е разликата между мислене и забелязване?
Кое за вас е бързо и кое бавно?
Каква е вашата лична оптимална скорост?

На 27-ми юли заедно ще потърсим отговорите на тези въпроси. Очакваме ви! Събираме се на интересно и хубаво място – в 11 часа сутринта във вътрешният двор на ул.Дякон Игнатий 19, ниво 2 в залата на Social Innovators България

 

В София се провеждат регулярни разходки на забавени обороти по метода „Мъдростта на улицата/Street Wisdom“ като през месец юли денят, датата и часът са събота, 27-ми юли от 11 часа до 14 часа.

Събираме се на интересно и хубаво място – вътрешният двор на ул.Дякон Игнатий 19, ниво 2 в залата на Social Innovators България

Ще го намерите като тръгнете от Братя Славейкови към Централна поща и Народен Театър по десния тротоар, безистен с табела „ЯНА“ 🙂

Подробности можете да прочетете тук:

https://www.capital.bg/light/mesta/2017/10/13/3058572_novi_gradski/

Форматът на събитието предлага достъпна комбинация от методи за решаване на проблеми, намиране на отговори и черпене на вдъхновение от ежедневната градска среда чрез бавна разходка без маршрут, успокояване на мисловния поток и настройване към забелязване на усещания, детайли и случайности.

Юлското издание е посветено на темата за вътрешния център, как да свързваме външния и вътрешния ни свят чрез способността да се учудваме и забелязваме, да сме с отворени сетива към новото и непознатото, да сме тук и сега, създавайки пространство на внимание между себе си, другите и външната среда.

Елате и научете как да започнете разговор с града, как да забелязвате и да се вслушвате в отговорите, които често са по-близо до нас, отколкото предполагаме. Формулирайте значим личен въпрос и отворете сетивата и възприятието си, за да получите отговор.

„Мъдростта не крещи, а шепне“

„Невидимият Университет“ е навсякъде около нас, но „как да влезем в час“? Присъединете се към това практическо занимание и потърсете отговорите на важни за вас въпроси свързани с личния ви и професионален живот.

Форматът Street Wisdom са води от фасилитатори доброволци в стотици градове и улици по цял свят. Повече информация за методите и мрежата на Street Wisdom можете да намерите тук: www.streetwisdom.org

Събитието е насочено към всички, които имат интерес към личностно развитие, псхология, коучинг и емоционална интелигентност.

Водещ street storyteller:

Евгени Митев https://www.linkedin.com/in/evgenialen

ВРЕМЕ:

Начало: 11 часа ТОЧНО.

Край: 13:30 часа със среща за споделяне на преживяното в уютната атмосфера на Social Innovators България, вътрешният двор на ул.Дякон Игнатий 19, ниво 2 (50 метра северно от пейката с братя Славейкови на пл.Славейков)

ВАЖНО:
Моля, заявете участието си като изпратите съобщение до страницата на Storytelling.bg

ТАКСА: Доброволно дарение в края на събитието според удоволетвореността. Приемат се плащания през ApplePay, Revolut, Phyre, SumUp.

За повече информация: 0883 7777 10

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *