Walkshop: Градска разходка на бавни обороти

Street Wisdom е достъпен практически метод за черпене на вдъхновение от ежедневната градска среда, решаване на проблеми и намиране на отговори чрез интуитивна разходка на бавни обороти. Подходящо за хора на изкуството, творци, програмисти и всички, които са с будни сетива и любопитни да учат и да виждат по нов начин себе си отразени в град София!
Това издание е посветено на темата за живия интернет на заобикалящата ни реалност, която притежава скрит естествен интелект и може да отговаря на въпроси на тези, които знаят как да ги зададат правилно.
Разграничаването на „мислене“ и „забелязване“, както и създаването на пространство на внимание между себе си, другите и външната среда е дискретен творчески акт който свързва Въображението с Реалността.
Елате и научете как да започнете разговор с града и как да забелязвате и да се вслушвате в отговорите, които често са по-близо до нас, отколкото предполагаме. Формулирайте значим личен въпрос и отворете сетивата си за отговора.
Технологичните достижения като Google, Chat GPT и изкуствен интелект са повече „изкуствен“, отколкото „интелект“, нямат заложена истина в архитектурата си и представяват само сянка на живия ежедневен живот. Много по-интересно е да разберете как да четете града като отворена книга и как градът отговаря на съкровени въпроси, свързани с личния ви и професионален живот.
Събитията Street Wisdom са водени от фасилитатори доброволци в стотици градове и улици по цял свят. Повече информация за методите и мрежата на Street Wisdom можете да намерите тук: www.streetwisdom.org
Водещ фасилитатор: Евгени Митев, storytelling.bg
Съорганизатор: The Bundle, thebundle.art
За повече информация: 0883 7777 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *